AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun Açıklaması

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun Açıklaması

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, teşkilat İftar buluşmalarını sürdürüyor.

13.06.2016 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, teşkilat İftar buluşmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda geçmiş dönem il başkanlarından Hayrettin Çakmak ve yönetimi İftar sofrasında bir araya geldi.

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, teşkilatlar arası birlik ve beraberliğin pekişmesi, bilgi ve tecrübe paylaşımı yapmak üzere İftar buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Torun, geçmiş dönem il başkanlarından Hayrettin Çakmak dönemi yönetimi ile buluştu. Sıcak bir sohbet havasında geçen buluşmada konuşan Hayrettin Çakmak, bu güzel geceyi düzenleyerek, partilerinin Bursa teşkilatlarına hizmet eden kadroların bilgi ve tecrübelerinden yararlanan Başkan Torun'a teşekkür etti.

AK Parti Bursa İl Başkanı Torun ise, ramazan ayının birlik ve beraberliğin pekişmesi için önemli bir fırsat olduğunu hatırlattı. Torun, "Kardeşliğin, birlikte karar verme ve birlikte hareket etmenin en güzel örneklerini veren partimizin teşkilatları olarak bu özelliğimizi Bursa'da da sürdürmenin çabasındayız. Kurulduğu günden bu yana partimize hizmet veren AK Parti sevdalısı her kademeden teşkilat üyelerimizle bu zamana kadar ülkemizin ve patimizin geleceği adına bir çok başarıya imza attık. İnanıyorum ki Türkiye'nin önüne konulan büyük hedefler yolunda yine bu kadrolarla emin adımlarla yürüyecek ve daha güçlü bir Türkiye'yi hep birlikte oluşturacağız" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement