AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz'den Güroymak Esnafına Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz'den Güroymak Esnafına Teşekkür Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz\'den Güroymak Esnafına Teşekkür Ziyareti

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, 1 Kasım Milletvekili Genel seçimleri sonrası Güroymak esnafını ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

07.11.2015 15:19

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, 1 Kasım Milletvekili Genel seçimleri sonrası Güroymak esnafını ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sabah saatlerinde Ak Parti milletvekili adayları M. Zeki Peker ve Ahmet Çelik ile birlikte Güroymak ilçesinde esnafları ziyaret eden Demiröz, cadde boyunca vatandaşlarla tokalaşarak uzun süre sohbet etti.

Vatandaşlara Ak Parti'ye verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Demiröz, seçimlerin olaysız tamamlanmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti. Ak Parti Güroymak ilçe teşkilatı önünde konuşma yapan Demiröz, 1 Kasım seçimlerinde halkın istikrardan yana tavır koyarak Ak Partiyi tercih ettiğini ifade ederek, "1 Kasım seçimlerinde halkımız Ak Partiye güçlü bir şekilde destek vererek tekrardan istikrarı tercih ettiğini gösterdi. Eğer 1 Kasımda Türkiye istikrara kavuşursa, kasımın ikisinde tansiyonlar düşecek, insanlar rahat bir nefes alacak, esnafımızın yüzü gülecek. Türkiye ve Türkiye'nin güçlenmesini isteyen insanlık alemi büyük bir sevinç yaşayacak demiştik. Allah'a binlerce şükür olsun dediğimiz gibi oldu. İnşallah vekiliniz olarak sizlerden aldığım vekalete fazlasıyla layık olmaya çalışacağım. Halkımıza verdiğimiz sözleri en kısa sürede yerine getireceğiz. Ben buradan ilimizde bizlere destek olan tüm hemşerilerimizi kutlarım. Gönül isterdi ki Zeki ve Ahmet kardeşlerimizde meclise girsin ama olmadı. Onlar bundan böyle bizim gönüllerimizin vekilidir. Seçim boyunca bana duaları, gayretleri ve güzel sözleriyle yardım eden, beni bu göreve layık gören değerli hemşerilerime minnettarım. Beni evlerinde kabul eden, benimle birlikte yağmur, çamur demeden dolaşan Belediye Başkanlarımıza, Ak Parti il ve ilçe teşkilatına, gönülleri ile gayretlerini ortaya koyan annelerime, bacılarıma ve tüm kardeşlerime sonsuz teşekkürler ederim" dedi.

Demiröz'ün Güroymak'ta ki esnaf ziyaretine Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ak Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu ve Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı Arif Tusun da eşlik etti. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz'den Güroymak Esnafına Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement