AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacağı için yapılacak olan kongrede yeniden başkanlığa aday olmayacağını söyledi.
Şenlikoğlu, il binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Genel Merkezi'nin aldığı karar gereği il ve ilçe başkanlarının Haziran 2015'de yapılacak genel seçimi için milletvekili aday adayı olamayacaklarını anımsattı.
Kendisinin de milletvekili aday adayı olacağı için 7 Aralık Pazar günü yapılacak Giresun Merkez İlçe Kongresi'nde başkanlığa yeniden aday olmayacağını kaydeden Şenlikoğlu,"Giresun Merkez İlçe 5. Olağan Kongremizde merkez ilçe başkanı olarak aday olmayacağımı bir kez daha tekrar ediyorum. Genel merkezimizin talimatları gereğince 2015 Haziran ayında yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde aday adayı olacak arkadaşların il ve ilçe başkanlıklarına aday olmaması kuralı getirildi. Buna istinaden kongrede yeniden başkanlığa aday olmayacağım" dedi.
Ekim 2013'te devaraldığı görevini layıkıyla yerine getirdiğine inandığını vurgulayan Şenlikoğlu, "AK Parti'de başladığım siyasi hayatımda hamdolsun hiç bir zikzak çizmeden, kırılmadan, darılmadan ve yorulmadan devam etmekteyim. Bu benim içim bir gönül meselesidir. Bu zamana kadar partim tarafından bana verilen görevleri hakkaniyetle yerine getirdiğime inanıyorum" diye konuştu. - Giresun
Son Dakika › Yerel › AK Parti Giresun Merkez İlçe 5. Olağan Kongresi'ne Doğru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?