AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatına Kadın Başkan - Son Dakika
Yerel

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatına Kadın Başkan

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatına Kadın Başkan

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Akın Kamacı’nın istifasının ardından, koltuğa vekaleten Sevilay Can atandı.

13.05.2014 13:34

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Akın Kamacı'nın istifasının ardından, koltuğa vekaleten Sevilay Can atandı.

Yerel seçimlerde Lüleburgaz'da 3'üncü parti olan AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı'nın istifa etmesinin ardından boşalan başkanlık koltuğuna vekaleten Sevilay Can getirildi. Ak Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığına vekalet edecek olan Sevilay Can, AK Parti'ye oy veren veya vermeyen vatandaşların her zaman hizmetlerinde olduğunu söyledi.

Can yaptığı açıklamada, "Milletimizin, sayın başbakanımızı ve partimizi iktidara taşıdığı 2002 yılında aldığımız bayrağı 'Hedef 2023'e taşıma azim ve kararlılığının idraki içerisindeyiz. 2014 yerel seçimlerinde Türkiye genelinde yüzde 46 bandında olan Adalet ve Kalkınma Partisi, milli iradeye sahip çıkmıştır. Bizleri destekleyen tüm vatandaşlara teşekkür ediyor, bize oy veren yada vermeyen tüm vatandaşlarımızın hizmetkarı olduğumuzu bir kez daha yeniliyorum" ifadelerini kaydetti.

"GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIM"

Lüleburgaz'da yapılacak olan yeni atama sürecine kadar kendisine gösterilen güvene layık olmak adına elinden geleni yapacağını ifade eden Can, "Bu aşamada ilçe yönetiminin yeniden oluşturulması için çalışmalarımız devam etmektedir. İl başkanımız ve genel merkez teşkilat başkanlığımız tarafından gerekli olan değerlendirmeler yapılmaya başlanmıştır. Öncelikle ilçe başkanımızın ataması yapılacak, daha sonra ilçe başkanımız tarafından genel merkeze sunulmak üzere yönetim kurulu listesi hazırlanacaktır" dedi.

Tüm partiler içerisinde AK Parti'nin kadına en çok önem veren parti olduğunu söyleyen Sevilay Can, kadın başkan atamasının diğer partilerde mümkün olmasının zor olduğunu belirterek, "Adalet ve Kalkınma Partisi olarak böylesi önemli olan ilçemize, kadın bir ilçe başkanı atanmak suretiyle diğer partilerde gerçekleşmesi dahi mümkün gözükmeyen bir ilk gerçekleşmiştir. Bizleri bu göreve layık gören genel merkezimize ve nezdinde özellikle il başkanımız Ahmet Zeki Kılavuz'a şükranlarımı iletirim" diye konuştu. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatına Kadın Başkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement