AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir Soma Maden Ocağı ve Somaspor'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir Soma Maden Ocağı ve Somaspor'u Ziyaret Etti

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir Soma Maden Ocağı ve Somaspor\'u Ziyaret Etti

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Soma Kömür İşletmeleri A.Ş'nin Atabacası Mevkii'nde aldığı yeni kömür sahasında incelemelerde bulundu.

11.09.2012 18:34

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Soma Kömür İşletmeleri A.Ş'nin Atabacası Mevkii'nde aldığı yeni kömür sahasında incelemelerde bulundu. Soma Kömür İşletmeleri A.Ş Genel Müdürü Ramazan Doğru şirket yöneticileri ile birlikte Aydemir ve beraberindekilere kömür sahasını gezdirerek bilgiler verdi.

Sonrasında buradan Somaspor Tesisleri'ne geçen Uğur Aydemir, kulüp yöneticileri ile bir araya geldi. Somaspor'un ilerde çok güzel yerlerde olacağına inandığını belirten Aydemir, "Örneğin Akhisarspor bu konuda herkese örnek teşkil ediyor. Çok düşük bütçelerle Süper Lig'e kadar tırmandı. Somaspor'da bunu yapabilecek kapasitede. Çok şükür arkasında çok büyük destekçisi var. İnşallah önümüzdeki yıllarda Somaspor, sırasıyla önce Bal ligine ardından sırayla Süper Lige kadar tırmanır. Soma, kömürü ile nasıl tüm ülkede tanınıyorsa sporuyla da tanınabilir" diye konuştu.

Somaspor ile ilgili bilgiler de veren futbol şube sorumlusu Hakan Demirkol da, Somaspor'un yıllık masrafının tesis, stadyum bakımları ve transferler dahil bir milyon TL'nin üzerinde olduğunu söyledi. Takımın şu anda Bozdağ Gölcük'te yeni sezona hazırlandığını belirten Demirkol, "İnşallah Somaspor da layık olduğu yerlere çıkacak" dedi.

Somaspor Fahri Başkanı Ramazan Doğru, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir'e Somaspor atkısı ve forması da hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir Soma Maden Ocağı ve Somaspor'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement