AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Ziyaretlere Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Ziyaretlere Başladı

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Ziyaretlere Başladı
16.03.2012 14:30

AK Parti Aydın Merkez İlçe'de 25 Şubat günü gerçekleştirilen kongrenin ardından Gökhan Öktem başkanlığında görevi devralan yeni yönetim kurum ziyaretlerine başladı.

AK Parti Aydın Merkez İlçe'de 25 Şubat günü gerçekleştirilen kongrenin ardından Gökhan Öktem başkanlığında görevi devralan yeni yönetim kurum ziyaretlerine başladı.

Aydın'daki sivil toplum örgütü ziyaretlerine Aydın Gazeteciler Cemiyeti'nden başlayan AK parti Merkez İlçe teşkilatını Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcıları İbrahim Kılınç ve Bülent Çam karşıladı.

Kongre sürecinin ardından, çalışmalara başladıklarını belirten Başkan Ökten, kendileri için çok önemli olduğunu belirttiği 3 yıllık süreçte basın mensupları ile içe çalışarak, ilin ve halkın sorunlarının çözümü konusunda ortak hareket etme arzusunda olduklarını ifade etti.

Basınla ilgili genel konuların da görüşüldüğü ziyarette, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı İbrahim Kılınç ve Bülent Çam, iktidar partisi olan AK Parti'den internet yasası ve internet üzerinden yapılan yayınlarla ilgili yasal düzenlemelerin bir an önce yapılmasını istediler.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Ziyaretlere Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement