AK Parti'li Demir'in İlçe Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Demir'in İlçe Ziyaretleri Devam Ediyor

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Ayvacık'ta ziyaretlerde bulundu.

24.09.2013 16:23  Güncelleme: 16:32

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Ayvacık ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Demir, ilçede yapılması planlanan İmam Hatip Lisesi (İHL) için kaymakamlık, belediye ve sivil toplum kuruluşlarıyla görüştü.

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur'u ziyaret eden Demir, "Ayvacık Belediyesi'nin yapılacak olan İHL'ye destek vermesini istiyorum. Çocuklarımızın yararlanacağı bu okula sahip çıkmalısınız. Bugün 200'ün üzerinde çocuk imam hatip ortaokulu okuyor. Bunlar bir kaç yıl sonra liseye gidecek. Bunları çevre ilçelere göndermek yerine burada yapacağımız okula göndermeliyiz. Burada Ayvacıklı çocuklar okuyup, geleceğe hazırlanacak. Belediyenin bu projeyi sahiplenmesini istiyorum" dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Belur da, projeyi önemsediğini belirterek, yapılması gereken her şeyi yapacağını söyledi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Demir'in İlçe Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement