AK Parti Milletvekili Şimşek, Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Şimşek, Mazbatasını Aldı

AK Parti Milletvekili Şimşek, Mazbatasını Aldı

1 Kasım seçimlerinde AK Parti’den Muş Milletvekili seçilen Mehmet Emin Şimşek mazbatasını aldı.

10.11.2015 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den Muş Milletvekili seçilen Mehmet Emin Şimşek mazbatasını aldı.

Adalet Sarayı'na gelerek İl Seçim Kurulu Başkanı Mesut Şengönül'den mazbatasını alan Mehmet Emin Şimşek'i partililer ve vatandaşlar yalnız bırakmadı. Birlik ve beraberlik mesajı vererek Muş için çalışacaklarını ifade eden Mehmet Emin Şimşek, güzel bir seçim sürecinin geride kaldığını belirterek; "1 Kasım seçimlerinin Muş'umuza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçim sürecinde emek veren herkes hakkını helal etsin. Herksin emeği çok fazla bu seçimde. Umut ediyorum ki bu seçim bölgemizde güzelliklere ve hayırlara vesile olur. İnşallah güzel işler yapmamıza vesile olur" dedi.

Üretken olacaklarını kaydeden Şimşek, HDP Muş Milletvekillerinin de mazbatalarının hayırlı olmasını dileyerek, "İnşallah hep beraber Muş için güzel şeyler yapacağız. Gayemiz Muş'a hizmettir, ötekileştirmek değildir. Ayrım gayrım yapmadan, Muş'umuza yakışır bir şekilde neler yapmamız gerekirse el ele vererek belediyelerimizle, encümenlerimizle, teşkilatlarımızla, diğer partilerle, STK'larla basın ile bürokrasi ile daha düzgün bir şeyler yapmak için çalışacağız. Hiçbir zaman uzakta olmayacağız ve herkese eşit mesafede olacağız. Liyakatli kişilerle daha fazla başarılı olacağımıza da inanıyorum. Onları da inşallah hep beraber seçeriz, buluruz, getiririz. Muş güzel bir kenttir ve zaman çabuk geçiyor. Zaman kaybı olmadan Muş'umuz adına güzel şeyler yapmak adına birlikte olacağız. Her gün bir arada olacağız. Hiç kimsenin tereddüdü olmasın. Ötekileştirmeyeceğiz, parti ayrımı, insan ayrımı yapmayacağız. Muş'a ne yakışırsa onu yapacağız" şeklinde konuştu.

Şimşek, milletvekili adayları Abdulselam Er ve Medeni Çağlar'a da özellikle teşekkür ettiğini belirterek şunları söyledi; "İki aday arkadaşıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Onların bu mazbata da en az benim kadar emekleri var. Emekleri de değer bulacaktır. Belediye Başkanlarımız ve özellikle Muş Belediye Başkanımızın çok emeği oldu. Teşkilatlarımız, partililerimiz, burada olan kardeşlerimiz herkes çok emek verdi. Herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Milletvekili ben değilim hepimiziz. Hepimiz vekiliz gibi çalışıp Muş için gayret göstereceğiz" ifadelerine yer verdi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Şimşek, Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement