AK Parti'nin Temayül Yoklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Temayül Yoklaması

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, partisinin aday belirleme sürecine sivil toplum kuruluşlarını (STK) dahil etmesinin istişareye verdiği önemi gösterdiğini söyledi.

24.03.2015 16:33

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, partisinin aday belirleme sürecine sivil toplum kuruluşlarını (STK) dahil etmesinin istişareye verdiği önemi gösterdiğini söyledi.

Çalapkulu, yaptığı açıklamada, STK'lara yönelik gerçekleştirilen temayül yoklamasının sona erdiğini ancak sonuçlarının açıklanmayacağını bildirdi.

Temayül yoklaması sonuçlarının parti genel merkezinde değerlendirileceğini aktaran Çalapkulu, şöyle konuştu:

"Kurulduğu günden bu yana partimizin iktidarda olması, halkımızdan aldığı güce bağlıdır. 7 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimlerinde partimizin aldığı karar gereği tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de görüşü ne olursa olsun tüm STK'lara yönelik temayül yoklaması gerçekleştirdik. Partimizin aday belirleme sürecine STK'ları dahil etmesi, istişareye verdiği önemi gösteriyor. STK'ların da temayül yoklamasına yoğun ilgi göstermesi, partimize olan güvenlerinin bir göstergesidir. İlimizde gerçekleştirdiğimiz temayül yoklamasına gösterdikleri yoğun ilgilerinden dolayı tüm STK'lara bir kez daha teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Temayül Yoklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement