AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan Açıklaması

"Bu işçi kardeşlerimizin, emekçi kardeşlerimizin, 'kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız' denmesine rağmen verilen şeref sözleri, onur sözleri hiçbir şekilde tutulmadı ve bu işçi kardeşlerimizin ocak ayında ocakları söndürüldü"

07.01.2015 20:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, "Bugün burada bu işçi kardeşlerimizin, emekçi kardeşlerimizin, 'kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız' denmesine rağmen verilen şeref sözleri, onur sözleri hiçbir şekilde tutulmadı ve bu işçi kardeşlerimizin ocak ayında ocakları söndürüldü" dedi.

Doğan, beraberindekilerle Odunpazarı Belediyesi önünde yaptığı açıklamada, işten çıkartılan işçilerin her birinin çocuğunun bulunduğunu belirterek, her birinin evine ekmek götürmesi gerektiğini kaydetti.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un söz konusu duruma kayıtsız kaldığını anlatan Doğan, şöyle konuştu:

"Aylar öncesinde verdiğiniz sözleri çok çabuk unuttunuz. Burada yaptığınız uygulamalarla, söylediğiniz sözlerle tüm kamuoyuna şirin gözükmek istiyorsunuz. Biz, burada işsiz kalan arkadaşlarımızla görüşüyoruz. Her biri zor durumda bir şekilde önümüzdeki süreçte bu işçi alımlarında yeniden belediyeye dönmesi noktasında talebimiz var. 100'e yakın işçi kardeşimiz sırf siyasi görüşü yüzünden, sırf inançlarından dolayı, sırf bundan önceki belediye başkanının onları işe almasından dolayı fişlenerek bugün işten çıkartılmıştır. Kazım Bey'in bu yapmış olduğu uygulama tamamen kuzu postuna bürünmüş bir kurt davranışıdır. Bugün burada bu işçi kardeşlerimizin, emekçi kardeşlerimizin, 'kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız' denmesine rağmen verilen şeref sözleri, onur sözleri hiçbir şekilde tutulmadı ve bu işçi kardeşlerimizin ocak ayında ocakları söndürüldü." - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement