AK Parti Pursaklar İlçe Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Pursaklar İlçe Kongresi Yapıldı

AK Parti Pursaklar İlçe Kongresi Yapıldı

AK Parti Pursaklar İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi çok sayıda milletvekili, belediye başkanı ve partililerin katılımıyla büyük bir coşku içinde yapıldı.

05.12.2014 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Pursaklar İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi çok sayıda milletvekili, belediye başkanı ve partililerin katılımıyla büyük bir coşku içinde yapıldı.

AK Parti Pursaklar İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi, Pursaklar Belediyesi Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kongreye AK Parti milletvekilleri Ülker Güzel, Fatih Şahin, Ahmet İyimaya'nın da aralarında bulunduğu milletvekilleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, "Teşkilat hizmeti bir bayrak yarışıdır. AK Parti çatısı altında hizmet veren, emek sarf eden, ülkesi, milleti ve davası için çalışan başkanlarımıza, ekiplerine ve her kademede görev almış arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni yönetime de başarılar diliyorum" dedi.

"PURSAKLAR'DA SU SIKINTISI YAŞANMAYACAK"

Anakara Büyükşehir Belediye Başkanı Mehil Gökçek de yaptığı konuşmada, "Pursaklar'a ne kadar hizmet etsek azdır. Pursaklar bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Herkese teşekkür ediyorum. Pursaklar'da zaman zaman yaşanan su sıkıntısına son vereceğiz. Havalimanı metrosu Pursaklar'dan geçecek" dedi.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 2004 yılından beri teşkilatla birlik beraberlik içinde bugüne geldiklerini söyledi. Pursaklar'ın çok ciddi mesafe katettiğini belirten Başkan Çetin, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Belediyecilik ve teşkilat birbirine destek olmayınca olmuyor. 2004 yılından eri birlik beraberlik içinde çalıştı. Her seçimde oylarımızı yükselttik. Büyükşehrimizin destekleriyle plan tadilatlarımızı yaptık. Evlatlarımızı milli ve manevi değerlerle büyütüp, onları geleceğe hazırlıyoruz. Pursaklar'a Nezaket Okulları açtık. 3 ila 5 yaş arasındaki çocukların adab-ı muaşeret eğitimi aldığı bir müessesedir. Derdimiz çocuklarımızı milli ve manevi değerlerle büyütmek. Dede ve Torun Evleri ile kuşakları buluşturuyoruz. Geçmişin tecrübesini gelecek nesillere aktarıyoruz. AK Parti zihniyeti budur."

Protokol konuşmalarının ardından divan başkanlığını AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Selim Cerrah'ın yaptığı kongrede tek isim olarak teklif edilen Mehmet Kabasakaloğlu, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı seçildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Pursaklar İlçe Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement