AK Parti Samsun İl Başkan Köktaş, Ziyaretleri Kabul Ediyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Samsun İl Başkan Köktaş, Ziyaretleri Kabul Ediyor

AK Parti Samsun 4.Olağan İl Kongresi'nde AK Parti Samsun İl Başkanı seçilen Fuat Köktaş, mazbatasını alarak görevine başladı.

28.06.2012 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun 4. Olağan İl Kongresi'nde AK Parti Samsun İl Başkanı seçilen Fuat Köktaş, mazbatasını alarak görevine başladı.

Köktaş, göreve başlamasının ardından kutlama ziyaretlerini kabul etmeyi sürdürüyor.

İlk olarak Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Genççakır, Kavak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve birlik üyesi Ali Rıza Kısa, Samsun Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zabit Pilan, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş, Yabancılar Pazarı Oda Başkanı Olcay İnanç, Marangozlar Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası Başkanı İbrahim Ülker, Samsun Terziler ve Konfeksiyon Benzeri Giyim Sanatkarları Odası Başkanı Turgay Karadeniz, Samsun Fırıncılar Odası Başkanı Ali Yiğit, Samsun Lokantacılar Tatlıcılar ve Pastacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Balcı, Samsun Sabit Seyyar Pazarcılar Manav Esnaf Odası Başkanı Muhammet Yazıcı, Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, Samsun Hurdacılar Odası Başkan Nazmi Kaçak ile 19 Mayıs Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İffet Gönen, Başkan Köktaş'ı ziyaret ederek kendisine başarı diledi.

Ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindeki başkanvekili Turan Çakır ziyarette bulunarak, Köktaş'a başarı dilediler.

Muhabir: Fatma Kalay

Yayıncı: Orhan Topal - SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Samsun İl Başkan Köktaş, Ziyaretleri Kabul Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement