Ak Partililerin Kıraathane Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Ak Partililerin Kıraathane Ziyaretleri Sürüyor

Ak Partililerin Kıraathane Ziyaretleri Sürüyor

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından her hafta düzenlenen kahve ziyaretlerinde bu haftaki durak Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan kıraathaneler oldu.

10.05.2013 11:58

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından her hafta düzenlenen kahve ziyaretlerinde bu haftaki durak Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan kıraathaneler oldu.

Ziyarete Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habib Bilgin, Çerkezköy Belediyesi AK parti Meclis Üyesi Behçet Güven, AK Parti İl yönetim kurulu üyesi Sait Yazı, ile AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Ziyarette ilk olarak AK Parti Fevzipaşa Mahalle temsilcisi Abdullah Coşkun söz alarak,"Mahallemize gelerek bizleri aydınlatan, problemlerimiz dinleyerek sorunların çözülmesi için çalışan AK Parti heyetine teşekkür ediyorum. Siz değerli vatandaşlar da sorularınızla bu ziyarete katkı sağlayabilirsiniz." Dedi.

Vatandaşlardan gelen soruların cevaplayan Ali Ertem, şantiye suyu kullanan daireler olduğu ve bunlarla ilgili neler yapılabileceği şeklindeki bir soruya,"İnşaat suyu bina başlarken ruhsatla verilen bir haktır. Bu binalar henüz iskanlarını almadıkları için bu suyu kullanmaktadırlar. İskan almanın bir maliyeti olduğundan müteahhitler iskan almak yerine bu daireleri bu şekilde satıp halkı mağdur etmektedirler." İfadelerini kullandı.

Bir mahalleliden gelen, Fevzipaşa Mahallesi'ne kamu binası yapma fikrine karşı çıkan Ertem, mahallelerin bir yaşam alanı olduğunu belirterek," Fevzipaşa mahallesi de Çerkezköy'ün en yaşanabilir mahallelerinden biridir. Nezih bir yaşam alanına sahiptir. Bu mahalleye kamu binası değil yaşam alanlarını destekleyen projeler sunmak gerekir." Dedi.

Bir vatandaştan gelen Fevzipaşa Mahallesi ara sokaklarında biriken yağmur suları eleştirisine, lokal bir problem olduğunu savunarak karşı çıkan Ertem, "Fevzipaşa Mahallesi'ndeki yollarda, parklarda her hangi bir sorun var mı? Fevzipaşa Mahallesi Çerkezköy Belediyesi tarafından diğer mahalleler gibi her türlü hizmeti alan bir mahalle, bu sebeple yaşanan ufak tefek sorunlar olabilir." Şeklinde konuştu.

Yaşanan su kesintilerinden dert yanan vatandaşlara su kesintilerinin yaşanacağını ve bunun engellenemeyeceğini belirterek cevap veren Ertem,"Bu bütün mahallelerde olan bir sorundur. İstasyon Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve muhtelif sokaklarda bu kesintiler yaşanabilir. Kaldı ki bu sorunlar mahallelerin tamamında değil bir kısmında cereyan eden sorunlardır." Dedi.

Gençlerden de birkaç soru almak isteyen Ali Ertem'e bir genç, engelliler okulu karşısında bulunan halı sahadan kendilerinin de yararlanmak istediklerini söyleyerek, "Biz burada futbol oynamak istiyoruz. Burada oynayamayacaksak bir halı saha yapın." Dedi. Bu görüşe Ertem," bu halı saha için 16 yaş sınırı koyduk bu sınırı koymazsak, oradaki çocuklar mağdur olur. Buraya halı saha yapma fikri için ise bana yer gösterin hemen yapayım. Halı saha yapmak kolay. Ancak mahallede bulunan arazilerin tamamı özel mülkiyet alanında." Dedi.

Son olarak bir mahalleli PTT'den gelen mektup ve faturaların rastgele bırakıldığını iddia ederek bu konuyla ilgili şikayetlerini AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı

Alaettin Demirbağ'a iletti. Gerekli yerlere bu sıkıntıyı ileteceğini belirten Demirbağ, bu sorunu notları arasına kaydetti.

10.05.2013 11: 45: 06

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partililerin Kıraathane Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement