Akademisyenler Altındağ'daki Kültür Merkezlerine Hayran Kaldı - Son Dakika
Yerel

Akademisyenler Altındağ'daki Kültür Merkezlerine Hayran Kaldı

Akademisyenler Altındağ\'daki Kültür Merkezlerine Hayran Kaldı

Altındağlı kadınlar ve çocuklara yeni dünyaların kapılarını açan Altındağ Belediyesi, sivil toplum örgütleri ve akademik çevrelerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

03.11.2012 11:22

Altındağlı kadınlar ve çocuklara yeni dünyaların kapılarını açan Altındağ Belediyesi, sivil toplum örgütleri ve akademik çevrelerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Kariyer Danışmanlığı ve İnsan Kaynaklarını Geliştirme Derneği (KAR-DER) Yönetim Kurulu Başkanı ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Varçın ile birlikte KAR-DER yönetim kurulu üyeleri Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metin Pişkin, Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Müge Ersoy Kart, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Gülçubuk ve beraberlerindeki yüksek lisans öğrencileri, Örnek ve Beşikkaya Kadınlar Eğitim Kültür Merkezleri ile Beşikkaya Erdem Bayazıt Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Kadınlara ve gençlere yönelik yaptığı başarılı çalışmaları ile dünyaya örnek gösterilen Altındağ Belediyesi'nin bu alandaki çalışmalarını yerinde görmek için Altındağ'a gelen akademisyenler, tesisleri ilgiyle incelediler. Merkezlerde verilen kurslar ve yapılan aktivitelerle ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cengiz Keskin tarafından bilgilendirilen heyet, Altındağlı kadın ve çocuklarla da bir süre sohbet etti. Örnek ve Beşikkaya'daki merkezleri büyük bir ilgiyle gezen KAR-DER üyesi akademisyenler, kadınlar ve gençlere verilecek nitelikli eğitimin önemine dikkat çekerek, yapılan faaliyetlere hayran kaldıklarını dile getirdiler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akademisyenler Altındağ'daki Kültür Merkezlerine Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement