Akçakoca Bölge Trafik İstasyonu Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

Akçakoca Bölge Trafik İstasyonu Törenle Açıldı

Akçakoca Bölge Trafik İstasyonu Törenle Açıldı

Akçakoca Bölge trafik istasyonu Vali Ali İhsan Su tarafından törenle açıldı.

10.04.2014 20:18

Akçakoca Bölge trafik istasyonu Vali Ali İhsan Su tarafından törenle açıldı.

Akçakoca- Düzce otoyolu üzeri Dadalı köyü kavşağı yakınlarında 720 metrekare alana inşaa edilen 3 katlı ve 15 personelin çalışabileciği kapasitedeki bölge trafik istasyonu Vali Ali İhsan Su ve İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran tarafından açıldı.

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran, Bölge Trafik istasyonunun Alaplı sınırı ve Düzce arasında hizmet edeceğini belirterek, bölgede turizm açısından tarfik akışının fazla olması nedeniyle bu istasyona ihtiyaç olduğunu söyledi.

Vali Ali İhsan Su, Ülkemizde son yıllara nazaran trafik kazalarının azalmasında Demiryolu ve Hava ulaşımındaki artışın önemine değinerek"Dünya'da Trafik kazalarından 1 milyon insan hayatını kaybediyor. Ülkemizde ise bu oranın düşmesi için bir çok önlemler alınıyor. Bu önlemler arasında demiryolu taşımacılığı ve hava taşımacılığındaki artış trafik akışını azaltmasıyla olmaktadır. Bölgemizde ise trafik kazaları azalmasını diliyoruz ve bu bölge trafik istasyonun hızlı bir şekilde kaza yerine ulaşılması yönünde ihtiyaçtır, hayırlı olmasını diliyorum"dedi.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurdale kesilerek açılış gerçekleştirildi ve ikramlarda bulunuldu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca Bölge Trafik İstasyonu Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement