Akhisar Genç İşadamlarında Yeni Başkan Özkan Kalın - Son Dakika
Yerel

Akhisar Genç İşadamlarında Yeni Başkan Özkan Kalın

Akhisar Genç İşadamlarında Yeni Başkan Özkan Kalın

Akhisar’da Genç İş Adamları Derneği’nin (AKGİAD) 8. Olağan Genel Kurulu düzenlendi.

24.05.2014 17:09

Akhisar'da Genç İş Adamları Derneği'nin (AKGİAD) 8. Olağan Genel Kurulu düzenlendi. Üç dönemdir başkanlığı sürdüren Yılmaz Çatalcalı tekrar aday olmazken, yönetim kurulu üyesi olan Özkan Kalın tek listeyle katıldığı genel kurulda yeni başkan seçildi.

Genç İş Adamları Derneği binasında düzenlenen 8. Olağan Genel Kurulu Soma'da yaşanan faciada hayatını kaybeden şehitler için saygı duruşu ve ardından istiklal marşı ile başladı. Divan Kurulu Başkanlığına Onursal ve Kurucu Başkan İsmail Tatar ve Başkan Yardımcılığına Hüsnü Erer, Katip üyeliklere A. Vehbi Bakırlıoğlu, Hakan Barutçuoğlu seçildi. 56 üyenin 41' in katılımı ile gerçekleşen Genel Kurulda Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Haysiyet Kurulu seçimi açık oylama ile yapıldı. Tek liste ile seçime giren Özkan Kalın tüm oyları alarak AKGİAD'ın yeni başkanı seçildi.

"CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ"

Eski başkan Yılmaz Çatalcalı, "Üç dönemdir başkanlık görevini sürdürüyorum. Bu süre içinde yönetim kurulumuz ve üyelerimiz ile birçok işler yaptık. Şimdi ise yerimizi genç ve dinamik kadroya bırakıyoruz. Özkan kardeşimize ve yönetim kuruluna bundan sonraki dönemde başarılar diliyoruz" dedi.

Görevi devralan yeni başkan Özkan Kalın ise şöyle konuştu: "Akhisar Genç İşadamları Derneği'nde 10 seneyi aşkın üyeliğim, 3 dönem yöneticiliğim bulunmaktadır. Hiçbir siyasi partiye üye değilim. AKGİAD Başkanlığım süresince de üye ve taraf olmayacağım. Derneğimizin ilk amacı Atatürk İlkeleri ışığı altında Türkiye Cumhuriyetinin sosyal, ekonomik ve kültürel olarak gelişimine katkıda bulunmaktır. Bu çerçevede AKGİAD üyelerini ithalat, ihracat yatırım ve işletmecilik konularındaki güncel gelişmelerden haberdar edeceğiz. İkili iş görüşmeleri, kurs, seminer, konferans, size özel iş gezileri, ticari bilgilendirme toplantıları düzenleyeceğiz. AKGİAD üyeler arası iletişim ve ikili ilişkileri güçlendirmek adına eşli katılımların sağlandığı yemekler, kahvaltılar, sergiler, konser, tiyatro, spor ve gezi etkinlikleri düzenleyeceğiz. Ekonomiyi canlandırmak,istihdamı arttırmak için ben ve yönetim kurulumuz canla başla çalışacağız. Her zaman üyelerimizin sorunları ve önerileri için her partinin kapısını çalarak, bilgi alıp kendi fikirlerimizi sunup çıkan sonuçları önce üyelerimizle sonra Akhisar'la paylaşacağız."

AKHİSAR GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ YÖNETİM KADROSU

Akhisar Genç İşadamları Derneği yeni Yönetim Kurulu Özkan Kalın başkanlığında; Bilal Özükırmızı, Murat Aslan, Hüseyin Yıldırım, Serhat Bandıran, İsmail Kantarcıoğlu, Rafet Soydemir, Özkan Demirdöğen, Emre Beyinli, Burçin Karakuş, Mert Başaran, Emrah Belenlioğlu, Fahri Dirikbil, Bahadır Barışık ve Mustafa Varol'dan oluştu.

Yedek Liste'de Zülfikar Benibil, Bahattin Alkın, Cengiz Taşkıran, Tufan kayış, Mustafa Çetin, Özkan Uyanık, Cesur Çaldiri, Habib Pehlivan, Ünal Yurtseven, Semih Güngör, Fatih Kökbiber, Deniz Tümer, Ali Yıldırım, Abdullah Özcan ve Kürşat Çetin yer aldı.

Denetim Kurulu Asil'ler Noyan Bayraktar, Mehmet Taşar, Oğuzhan Avcı'dan oluşurken, Denetim Kurulu Yedeklerinde ise Deniz Çamurtaş, Önder Kaçmaz, Fatih Ünsal yer aldı. Disiplin Kurulu Asil'de Coşkun İştip, Ali Şefik Çetin, Akay Kırkıkoğlu'na yer verilirken, Disiplin Kurulu Yedekleri ise Savaş Şenay, Samet Yoncagül, Göksel Sertel oldu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akhisar Genç İşadamlarında Yeni Başkan Özkan Kalın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement