"Akıllı Dokunuş"La Trafik Rahatlıyor - Son Dakika
Yerel

"Akıllı Dokunuş"La Trafik Rahatlıyor

"Akıllı Dokunuş"La Trafik Rahatlıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki kavşaklarda "Akıllı Dokunuş" projesi kapsamındaki düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

13.05.2012 12:45

Adana Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki kavşaklarda "Akıllı Dokunuş" projesi kapsamındaki düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Kentin birçok noktasında "Akıllı Dokunuş" projesi kapsamındaki çalışmalar içinde yer alan Çukurova İlçesi'nde bulunan Türkmenbaşı Bulvarı ile Turgut Özal Bulvarı'nın kesiştiği kavşaktaki çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Kavşakta yapılan çalışmalarla asfalt yenileme işlemi sona ererken, kaldırım çalışmaları da bitme noktasına geldi. Kısa bir süre içinde kavşak çalışması bitirildiğinde hem çevre daha güzel bir görünüme kavuşacak hem de trafik akışı daha da rahatlayacak.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, sözkonusu çalışmalarla kavşaklarda trafik akışını rahatlatacak uygulamalar yaptıklarını ve farklı peyzaj uygulamaları ile kentin görsel güzelliğini de artırdıklarını vurguladı.

Kent Estetiği Daire Başkanlığı ile Yol Müdürlüğü ekiplerinin koordineli ve özverili çalışmaları ile ortaya başarılı sonuçlar çıktığını kaydeden Zihni Aldırmaz, "Başarılı çalışmalar ortaya koyan bürokratlarımızı ve personelimizi kutluyorum. Adana'nın dört bir yanında yol ve kavşaklara 'Akıllı Dokunuş' projesi kapsamında düzenleme getiriyoruz. Bu uygulamalar yapılırken uyum içinde çalışan ekiplerimiz teşekkürü hak ediyor. Bu çalışmaları yaparken engelli kardeşlerimizi de unutmuyoruz. Cadde, bulvar ve kavşak düzenlemeleri yaparken, buralarda engelli kardeşlerimizin hiçbir engelle karşılaşmadan hareket etmesini sağlamak için gerekli özen gösteriliyor. Bu düzenlemelerde tüm engelleri ortadan kaldırıyoruz" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Akıllı Dokunuş'La Trafik Rahatlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement