Akreditifli Yüklemeler ve Denizyolu Taşımacılığı - Son Dakika
Yerel

Akreditifli Yüklemeler ve Denizyolu Taşımacılığı

Akreditifli Yüklemeler ve Denizyolu Taşımacılığı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile MSC Gemi Acenteliği A.Ş.’nin işbirliğinde, “Akreditifli Yüklemeler ve Denizyolu Taşımacılığı” konulu seminer düzenlendi.

18.02.2014 17:35

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile MSC Gemi Acenteliği A.Ş.'nin işbirliğinde, "Akreditifli Yüklemeler ve Denizyolu Taşımacılığı" konulu seminer düzenlendi.

Samsun TSO Davut Altan Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen seminere TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Çakır, MSC Gemi Acenteliği A.Ş. Samsun ve Trabzon Şube Müdürü Volkan Tek ile Samsun ve çevre illerde faaliyet gösteren firmaların dış ticaret departman çalışanları katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Çakır, "Şehrimizin ihracatçılarına hizmet sunmada gösterdikleri ilgiden dolayı ve buradaki sizlerin işlerinizi kolaylaştırdıkları için teşekkür ediyoruz. Bu seminer katılımcılara doyurucu bilgiler verecektir" dedi.

MSC Gemi Acenteliği hakkında bilgiler veren MSC Gemi Acenteliği A.Ş. Samsun ve Trabzon Şube Müdürü Volkan Tek, "MSC şirketi 1970 yılında İtalyan ailenin sahipliğinde kurulan bir taşımacılık şirketidir. Şu anda dünyanın ikinci büyük konteynır operatörüdür. 480 ofisimiz 40 bine yakın çalışanımız ile müşterilerimize dünyanın her yerinde yakın olmaya özen göstermeliyiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Türkiye MSC Dökümantasyon Müdürü Ahmet Aytoğan, katılımcılara konşimento ile ilgili genel bilgiler ve konşimentodaki ilgili alanlar, konşimento hazırlama ve kayıp konşimento prosedürleri ve Akreditifli yüklemelerde bankalarda yaşanan konşimento kaynaklı rezerv konuları ve Milletlerarası Ticaret Odası çerçevesinde çözümleri hakkında sunumunu yaptı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akreditifli Yüklemeler ve Denizyolu Taşımacılığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement