Aksiad'tan Satışta İkna Becerisi Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Aksiad'tan Satışta İkna Becerisi Eğitimi

Aksiad\'tan Satışta İkna Becerisi Eğitimi

Akşehir Sanayici ve İşadamları Derneği (AKSİAD) tarafından düzenlenen eğitim programı Akşehir Esnaf Kefalet Kooperatifinde gerçekleştirildi.

26.05.2014 15:25

Akşehir Sanayici ve İşadamları Derneği (AKSİAD) tarafından düzenlenen eğitim programı Akşehir Esnaf Kefalet Kooperatifinde gerçekleştirildi.

Programa, Akşehir'de faaliyet gösteren işletmelerin yöneticileri ve pazarlama elemanları katıldı. AKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Lütfi Ökesli, yaptığı açılış konuşmasında, yönetim kurulu arkadaşları adına, katılımcılara ve programın gerçekleştirildiği salonu derneklerinin kullanımına tahsis eden Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Birol Abit ve yönetimine teşekkür etti. AKSİAD olarak bu tür eğitimleri belirli aralıklarla yapmaya devam edeceklerini ve bu programlarla Akşehir sanayici ve iş insanlarının, işlerini daha bilinçli bir şekilde yapmalarını sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. IPED Danışmanlık Satış ve Pazarlama Uzmanı ve eğitimcisi Hakan Ömer Gider, programa iknanın tanımı üzerine açıklamalar yaparak başladı ve daha sonra tüketicilere satış yaparken, hangi kurallara uyularak müşterinin ikna edilebileceğini, hangi yaş gruplarına ne şekilde davranılması gerektiğini ve bazı filmlerden kısa alıntılarla anlattıklarının nasıl uygulandığını anlattı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksiad'tan Satışta İkna Becerisi Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement