Akyol'dan Soma Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Akyol'dan Soma Açıklaması

Akyol\'dan Soma Açıklaması

1968 Diyarbakırsporspor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşananlara ilişkin yaptığı açıklamada, bu olayın tüm yurdu derin üzüntüye boğduğunu söyledi.

15.05.2014 15:45

1968 Diyarbakırsporspor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşananlara ilişkin yaptığı açıklamada, bu olayın tüm yurdu derin üzüntüye boğduğunu söyledi.

Manisa'nın Soma ilçesinde özel bir şirkete ait kömür madeninde trafo patlamasıyla meydana gelen facianın ardından açıklama yapan 1968 Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol, olaylardan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Vali Cemil serhatlı Spor Tesisleri'nde bulunan kulüp binasında açıklama yapan Akyol, "Yaşanan olay Türkiye'de şimdiye kadar meydana gelen en büyük maden kazası. Hayatını kaybedenlerin ailelerine sabır diliyorum. Olayın hemen ardından devlet nezdinde gerek Bakan gerekse Başbakan Soma'ya giderek inceleme yapmış, ancak olayın yaşandığı madende hala yangının devam etmesinden dolayı çok sayıda kardeşimiz hayatını kaybetmiştir. Ölenlerin sayısının daha da artacağından endişe duyuyoruz. Böyle bir olay karşısında duyarsız kalınmaması gerektiğine inanıyorum. Üç gün ulusal yas ilan edilecek kadar mühim olan bu olaya hepimiz çok üzüldük, Türkiye, Diyarbakır bugün kaybettiği kardeşlerine ağlıyor. Herkesin yüreğini dağlayan bu olay karşısında tarif edilmeyen bir keder içindeyiz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyol'dan Soma Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement