Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu Açıklaması

18.07.2012 18:06

Çimenoğlu, Aşağıdoğancılar köyüne bağlı Tekke mahallesi karşısında belediye sınırları dışında kalan 10 hanelik yerleşim yerinin 15 yıldır su sıkıntısı yaşandığını hatırlattı.

Alaplı Belediye Nevzat Çimenoğlu, "Belediye sınırları dışında kalan 10 hanelik yerleşim yeri, 15 yıldır çektiği susuzluktan kurtuldu"

Çimenoğlu, Aşağıdoğancılar köyüne bağlı Tekke mahallesi karşısında belediye sınırları dışında kalan 10 hanelik yerleşim yerinin 15 yıldır su sıkıntısı yaşandığını hatırlattı. Belediye sınırları dışında da bulunan yerdeki vatandaşların, en temel ihtiyacı olan taleplere duyarsız kalamadıklarını anlatan Çimenoğlu, şunları kaydetti:

"Kuyulardaki su da çeşitli nedenlerden dolayı kesilince, bu bölge tamamen susuz kalmış. Bu bölgedeki insanlar, kendilerine su verilmesi için bize başvurdular. Elbette, su hayati bir ihtiyaç maddesi olduğu için bu talebe duyarsız kalamadık. Taleplerine olumlu yanıt verdik ve Su İşleri Müdürlüğü'ne talimat vererek sorununun çözülmesini sağladık. Belediye sınırları dışında kalan 10 hanelik yerleşim yeri, 15 yıldır çektiği susuzluktan kurtuldu."

Muhabir: Cem Sürmeneli/ Ferdi Akıllı

Yayıncı: Neşat Ergül - ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu Açıklaması - Son Dakika


Advertisement