Ali Bakan: "Şehrin Maddi İhtiyaçlarının Yanında Manevi İhtiylaçlarını da Karşılayacagız" - Son Dakika
Yerel

Ali Bakan: "Şehrin Maddi İhtiyaçlarının Yanında Manevi İhtiylaçlarını da Karşılayacagız"

Ali Bakan: "Şehrin Maddi İhtiyaçlarının Yanında Manevi İhtiylaçlarını da Karşılayacagız"

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Hukuk Der Malatya Şube Başkanı Avukat Ali Bakan, bölge imam hatip, müftülük sitesi ve büyük bir merkez camiye ihtiyaç olduğuna da dikkat çekerek, "Şehrin maddi ihtiyaçlarının şanı sıra...

18.11.2013 15:31

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Hukuk Der Malatya Şube Başkanı Avukat Ali Bakan, bölge imam hatip, müftülük sitesi ve büyük bir merkez camiye ihtiyaç olduğuna da dikkat çekerek, "Şehrin maddi ihtiyaçlarının şanı sıra manevi ihtiyaçlarının karşılamak için çaba göstereceğiz" dedi.

Diyanet Sen Malatya Şubesi'ni ziyaret eden Ali Bakan, burada yaptığı açıklamada, kendisinin de imam hatip lisesi mezunu olduğunu hatırlatıp, "Biz yola çıkarken, bu camianın bütün problemlerinin çözümü noktasında ilkeli davranacağız. Allah nasip ederse ve partimiz aday gösterirse ve seçilirsek, şehrin maddi ihtiyaçlarının şanı sıra manevi ihtiyaçlarının karşılamak için çaba göstereceğiz. İlkeli davranıp öncü olacağız" diyerek, Malatya'da bölge imam hatip lisesi kurulmasının ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Bakan, bölge imam hatip, müftülük sitesi ve büyük bir merkez camiye ihtiyaç olduğuna da dikkat çekerek, "Bunların inşası konusunda gayret göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Diyanet Sen Malatya Şube Başkanı Refik Metin ise belediye başkanlığı aday adaylarının sendikalarını ziyaret etmemesine sitem ederek, "Ali Bakan kardeşimiz, bizleri unutmayıp ziyaret ettiler. Teşekkür ederiz. Çıktığı yolda Cenab-ı Allah yar ve yardımcısı olsun" diyerek, Ali Bakan'ın gerek görevi gereği ve gerekse önceden bulunduğu görevleri gereği çalışkan birisi olarak bildiklerini, başkanlık görevi verilmesi halinde de üstesinden iyi geleceğini bildiklerini vurguladı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ali Bakan: 'Şehrin Maddi İhtiyaçlarının Yanında Manevi İhtiylaçlarını da Karşılayacagız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement