Ali Bektaş Muhtarlardan Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

Ali Bektaş Muhtarlardan Destek İstedi

Ali Bektaş Muhtarlardan Destek İstedi

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, kamu kurumları ziyaretlerine Zonguldak Muhtarlar Derneği ve Endüstri Meslek Lisesi ile devam etti.

17.03.2014 16:54

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, kamu kurumları ziyaretlerine Zonguldak Muhtarlar Derneği ve Endüstri Meslek Lisesi ile devam etti.

Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas ve Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Burhan Koyu'ya ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlere meclis üyesi adaylar ve partililer de katıldı. Muhtarlar Derneği'ndeki ziyarette konuşan Bektaş, muhtarların sorunlarını bildiklerini ifade ederek şunları söyledi: "Muhtarların tüm sorunlarını net biliyorum. Muhtarların bütün sorunları belediye başkanlarıyla çözüme kavuşuyor. Zonguldak'ın olduğu gibi muhtarlarında birçok sorunları var. Bu sorunları 30 Mart'tan sonra inşallah çözüme kavuşturacağız. Şehrin gelişmesinde muhtarlarımıza da büyük işler düşüyor. Başkan olduğumda beraber güzel işler yapacağız. Zonguldak'ı yaşanabilir bir şehir yapmak için uğraşıyoruz. Her mahallenin ayrı ayrı sorunları var, hepsinin çözümleri de projelerimizde mevcut. Muhtarlarımızın da desteği ile Zonguldak'ta yepyeni bir dönem başlatacağız. Onların desteklerini bekliyoruz."

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas ise, "Bizler de sizlerin ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Muhtarlar olarak belediye başkanları bizler için oldukça önemli. Mahallelerimize hizmet vermek için belediye başkanlarımızın desteği önemlidir. 30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde sizlere başarılar diliyorum. İnşallah emeğinizin karşısını alırsınız. Zonguldak'ımız için hayırlısı olsun. Sizlere önümüzdeki seçim sürecinde tekrar başarılar diliyorum ve ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ali Bektaş Muhtarlardan Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement