Aliağa Belediyesi Sigortacılık Hizmeti Alacak - Son Dakika
Yerel

Aliağa Belediyesi Sigortacılık Hizmeti Alacak

Aliağa Belediyesi İşletmeler Müdürlüğü, belediye araçları için zorunlu mali sigortası hizmet alım ihalesine çıkacağını duyurdu.

08.12.2015 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aliağa Belediyesi İşletmeler Müdürlüğü, belediye araçları için zorunlu mali sigortası hizmet alım ihalesine çıkacağını duyurdu.

Aliağa Belediyesi'ne ait 138 araç ve iş makinesinin zorunlu mali trafik sigortasını kapsayan ihale, Kamu İhale Kanunu'nun 19'uncu maddesi gereği açık ihale usulünce, 9 Aralık Çarşamba günü saat 10.00'da Aliağa Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak. İhaleyle ilgili gerekli detaylara ise EKAP'ta yer alan ihale dokümanındaki idari şartnameden ulaşabileceği bildirildi. İhaleyi alacak olan firmanın işe başlama tarihi 1 Ocak 2016, işin bitiş tarihi ise 31 Aralık 2016 olarak belirlendi. Aliağa Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Yüklenicinin adresinde zorunlu mali sorumluluk trafik sigortası poliçeleri kesilerek idareye teslim edilecektir. İhale dokümanı Aliağa Belediyesi web adresinden görülebileceği gibi 50 TL karşılığında Aliağa Belediyesi İhale İşleri Servisi'nden de satın alınabilecek. İstekliler tekliflerini ihale tarih ve saatine kadar Aliağa Belediyesi İhale İşleri Servisi adresine elden verebilecek" şeklinde ifadelerine yer verildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa Belediyesi Sigortacılık Hizmeti Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement