Sorgun Belediyespor tekvando takımı antrenörü Ahmet Turan Dinçer, sporcuları Ömer Faruk Akgül'ün, Sırbistan'da yapılan Balkan Tekvando Şampiyonası'ndan altın madalya ile döndüğü söyledi.
Dinçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli takımda Türkiye adına yarışarak altın madalya alan Ömer Faruk Akgül'ün elde ettiği başarının kendilerini çok sevindirdiğini belirterek, gurur duyduklarını ifade etti.
Akgül'ün sporcu olarak birçok başarılara imza attığını, ancak milli takım forması ile ilk kez şampiyonluk elde ettiğini dile getiren Dinçer, "Ömer Faruk, şampiyonada 59 kiloda yarıştı ve karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek altın madalya kazandı. Onun bu başarısı Yozgat'ta ve Sorgun'da büyük sevinç yaratmıştır. Ömer Faruk Akgül'ün bundan sonraki hedefi önce Avrupa şampiyonluğu, daha sonra da dünya şampiyonluğudur. Kendisini yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Son Dakika › Yerel › Altın Madalya Alan Tekvandocu Akgül, Sorgun'un Gururu Oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?