Anamur ve Aydıncık Meslek Yüksek Okullarında Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Anamur ve Aydıncık Meslek Yüksek Okullarında Mezuniyet Töreni

Mersin Üniversitesi Anamur ve Aydıncık meslek yüksek okullarından mezun olan 200 öğrenci, törenle başarı belgelerini aldı.

04.05.2012 13:40

Mersin Üniversitesi Anamur ve Aydıncık meslek yüksek okullarından mezun olan 200 öğrenci, törenle başarı belgelerini aldı.

Okul Müdürü Yard. Doç. Akif Altınbıçak, kültür merkezinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, üniversitelerin ülkenin geleceğini şekillendiren, eğitim kurumları olduğunu belirterek, "Öğrencilerimize, eğitim-öğretimleri süresince, gerçeğe, bilimsel bilgiye ulaşabilmek ve bunu olumlu bir şekilde çalıştıkları alanlara aktarabilmek için, gerekli yöntemleri aktarmaya çalıştık" dedi.

Altınbıçak, mezun olan öğrencilerin kendilerini durmadan geliştirmek ve ülkeye katkı sağlamak için çok çalışmak zorunda olduklarını ifade ederek,

"Bizler, bilinçli, duyarlı ve çalışkan bireyler olmak durumundayız. Ancak böylece kendimize, ailemize, kurumlarımıza, bölgemize ve ülkemize faydalı olabiliriz" diye konuştu.

Öğrenciler adına konuşan Aynur Emir de "Hayatımızın bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatırken, umutla yeni bir sayfa açıyoruz. Üç yıllık eğitim öğretim süresince insanı ve insanın değerini daha iyi kavradık. Topluma karşı sorumluluklarımızı kavradık. Değerli hocalarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından mezun olmaya hak kazanan öğrencilere Belediye Başkanı Mehmet Türe, Okul Müdürü Yard. Doç. Akif Altınbıçak, Yüksekokul Yaptırma Derneği Başkan Yardımcısı Tuğrul Ayhan ve öğretim görevlileri tarafından başarı belgeleri verildi.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Anamur ve Aydıncık Meslek Yüksek Okullarında Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement