Anatepe'den Egc'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Anatepe'den Egc'ye Ziyaret

Anatepe\'den Egc\'ye Ziyaret

MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Erzurum Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

21.01.2015 15:39

MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Erzurum Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Erzurum'da gazeteciliğin kusursuz yapıldığını belirten Anatepe, Erzurum'a hizmet etmek için var gücüyle çalışacağını ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan il kongresinde il başkanlığına seçilen MHP İl Başkanı Ahmet Anatepe beraberinde ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Erzurum Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Anatepe, Haziran ayında yapılacak olan seçimlerde MHP'nin Erzurum'da başarılı olacağını kaydetti. Seçimlerin, büyük önem arz ettiğini söyleyen Anatepe, MHP'nin iktidar partisi olacağına inandığını ifade etti.

Samimi bir havada gerçekleşen görüşmede, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selahattin Şener, cemiyetin çalışmaları ve hakkında bilgiler verdi. Anatepe'nin cemiyet ziyaretinde, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcıları Vedat Refayeli ve Samet Özünal hazır bulundu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anatepe'den Egc'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement