Anneler Günü - Son Dakika
Yerel

Anneler Günü

Muratpaşa Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

10.05.2015 13:36

Muratpaşa Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, engelsiz kafe ve spor yaşam alanında düzenlenen faaliyette konuşan Belediye Başkanı Ümit Uysal, "dünyanın anahtarının" annelerin elinde olduğunu söyledi.

Uysal, "Bütün insanların kardeş olduğunu çocuklarımıza öğrettiğimiz zaman, Türkiye'miz de dünyamız da başka bir yer olur" ifadesini kullandı.

Uysal, etkinlikte en yaşlı anne Bedia Akar'a (92) çiçek, yaşamı "Öyle bir iste ki" adlı filme konu olan Ahmet Ortaarmutçu'nun annesi Fatma Ortaarmutçu'ya "yılın annesi" ödülünü verdi.

Programa bazı muhtarlar ile ikiz, üçüz, dördüz çocuklu ve huzurevinde kalan anneler de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Anneler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement