Anneler Günü - Son Dakika
Yerel

Anneler Günü

Kulp Belediyesi tarafından, Anneler Günü etkinliği düzenlendi.

11.05.2015 19:18

Kulp Belediyesi tarafından, Anneler Günü etkinliği düzenlendi.

Belediyenin çok amaçlı salonda düzenlenen etkinliğe, Kulp Belediyesi çalışanları, Belediye Meclis Üyeleri, DBP ve HDP  ilçe  teşkilatı üyeleri, Diyarbakır Barış Anneleri Meclisi üyeleri ve çok sayıda kadın  katıldı.

Etkinlikte Kürçe mevlit ve ilahiler okundu. Bu sırada etkinliğe katılan bazı annelerin ağladıkları görüldü.

Diyarbakır Barış Anneleri Meclisi üyesi Nezahat Teke, yaptığı konuşmada, her annenin barış sürecinin yanında  yer alması ve bir daha hiç bir annenin gözyaşı dökmemesi gerektiğini söyledi.

Yemeğin ardından ilçe mezarlığını ziyaret eden bir grup kadın, dua ederek, kabirlere karanfil bıraktı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Anneler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement