Arda, Aydınspor'u Sırtladı - Son Dakika
Yerel

Arda, Aydınspor'u Sırtladı

Arda, Aydınspor\'u Sırtladı

Aydınspor’da 2.Lig’de forma giyen, sezonun ilk yarısını 1.Amatör Küme’de Çeştepe Belediyespor’da, ikinci yarıda ise Aydınspor’a dönen Arda Gönen, Aydınspor’un şampiyonluğunda büyük rol oynadı.

22.04.2014 09:39

Aydınspor'da 2.Lig'de forma giyen, sezonun ilk yarısını 1.Amatör Küme'de Çeştepe Belediyespor'da, ikinci yarıda ise Aydınspor'a dönen Arda Gönen, Aydınspor'un şampiyonluğunda büyük rol oynadı.

Yaptığı asistler ve attığı kritik gollerle Aydınspor'un 10 numarası olan Arda, Aydınspor'da forma giymekten büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Mehmet Gedizlioğlu'nun son antrenmanda sakatlanmasının ardından ara transferin son gününde Aydınspor'a gelen Arda Gönen şunları söyledi: "Genç arkadaşlarımızla birlikte mücadele ettik. Aydınspor'u 2.Amatör'den de olsa bir üst lige çıkarmayı başardık. Elimizden gelenin en iyisini yaptığımıza inanıyorum. Umarım Aydınspor'un en kısa sürede profesyonel liglere döndüğünü görürüz. Aydınspor uzun ve meşakkatli bir yola çıktı. Bu yolda yalnız kalmaması şart. Aydınlılar destek vermeli" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arda, Aydınspor'u Sırtladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement