Arda Yüce : "Sorunları Yerinde Görüp, Çözümleri Sorun Sahipleri ile Birlikte Bulacağız." - Son Dakika
Yerel

Arda Yüce : "Sorunları Yerinde Görüp, Çözümleri Sorun Sahipleri ile Birlikte Bulacağız."

Arda Yüce : "Sorunları Yerinde Görüp, Çözümleri Sorun Sahipleri ile Birlikte Bulacağız."

Edirne İl Genel Meclisi toplantılarının 4.oturumunu afet bölgelerinden biri olan Meriç ilçesi'ne bağlı Küplü Beldesi'nde 5 Temmuz 2012 Perşembe günü yapacak.

09.06.2012 18:14

Edirne İl Genel Meclisi toplantılarının 4. oturumunu afet bölgelerinden biri olan Meriç ilçesi'ne bağlı Küplü Beldesi'nde 5 Temmuz 2012 Perşembe günü yapacak.

CHP İl Genel Meclis Üyesi Arda Yüce Meriç ilçesinde bulunan afet bölgelerinin yerinde incelenmesi için başlatılan çalışmaların sonuçlandığını belirtti. Yüce, önümüzdeki Haziran ayı il genel meclis toplantılarının 4. oturumunun afet bölgelerinden biri olan Küplü beldesinde yapılacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis Üyesi Arda Yüce, Edirne İl Genel Meclis Başkanlığına yazdığı ve diğer il genel meclis üyelerinin de imzalarının bulunduğu dilekçe de şu ifadelere yer verdi ;

"İlimiz meteoroloji verilerine göre son 42 yılın en yağışlı Mayıs ayını geçirmiştir. İlimiz merkez ve ilçelerinde Mayıs ayı başta ayçiçeği ve çeltik olmak üzere yazlık mahsullerin ekildiği aydır. Ekilmiş bulunan çeltik alanları sular altında kalmış ve ciddi hasarlar olmuştur. Yine ekilmiş bulunan ayçiçeği ve diğer ürünler sürekli yağış nedeniyle ya çıkmamış, çıkanlarda da hastalıklar görülmüş ve kurumalar saptanmıştır. İlimizde yaşanan bu doğal afet durumunun yaptığı zararların yollarımıza yaptığı hasarların, çevreye yaptığı tahribatın ilgili kurumlarla işbirliği yapılarak araştırılması ve komisyonlara havalesini arz ederiz"

18 CHP ve 10 AK Parti İl Genel meclis üyesinin ortaklaşa imzaladığı karar ile önümüzdeki il Genel Meclis Üyesi Toplantısı 5 Temmuz 2012 Perşembe günü Meriç ilçesi Küplü Beldesi'nde gerçekleştirilecek.Toplantıda tespit edilen sorunlar, ivedilikle çözümlenmesi için imar ve Bayındırlık, Plan ve Bütçe, Çevre ve Sağlık, Tarım ve Hayvancılık, Köylere Yönelik Hiz. ve Orköy, Araştırma ve İnceleme, Sivil Savunma ve Tabi Afetler komisyonlarına havale edilecek.

(MA- )

09.06.2012 17: 54: 30

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arda Yüce : 'Sorunları Yerinde Görüp, Çözümleri Sorun Sahipleri ile Birlikte Bulacağız.' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement