Artuklu Üniversitesi İlahiyat Bilimleri Fakültesi Binası Açıldı - Son Dakika
Yerel

Artuklu Üniversitesi İlahiyat Bilimleri Fakültesi Binası Açıldı

Mardin Artuklu Üniversitesi İlahiyat Bilimleri Fakültesi binasının açılışı yapıldı.

17.01.2012 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Artuklu Üniversitesi İlahiyat Bilimleri Fakültesi binasının açılışı yapıldı.

İlahiyat Bilimleri Fakültesi binasının açılışında konuşan Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay, Artuklu Üniversitesinin gün geçtikçe daha da büyük gelişmeler gösterdiğini söyledi.

Binanın yapımına verdiği katkılardan dolayı hayırsever işadamı Şakir Nuhoğlu'na teşekkür ettiğini belirten Prof. Dr. Omay, "Artuklu Üniversitesi yerleşkesi içinde bulunan diğer fakülteler de çok yakın bir zamanda hizmete girecek. Kültür ve medeniyet coğrafyasının bütün entelektüel gerekliliğini Mardin Üniversitesi olarak omuzlarımızda taşımaktan memnuniyet duyuyoruz" dedi.

İşadamı Nuhoğlu da, üniversiteye yapılacak her katkının Mardin'e yapılmış bir hizmet olduğunu, şehrin gelişimine katkıda bulunmak isteyen herkesin bu gerçeği göz ardı etmemesi gerektiğini ve Mardin Artuklu Üniversitesi emin ellerde olduğunu kaydetti.

İlahiyat Bilimleri Fakültesi binasının açılışına Mardin Valisi Turhan Ayvaz, İlahiyat Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadri Yıldırım, Artuklu Üniversitesi Genel Sekreteri Şahin Arpağ'ın yanı sıra il müdürleri, üniversitenin idari ve akademik kadrosundan temsilciler katıldı.

- MARDİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Artuklu Üniversitesi İlahiyat Bilimleri Fakültesi Binası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement