Artvin Belediye Başkanı Özgün, Romanya Heyetini Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Artvin Belediye Başkanı Özgün, Romanya Heyetini Kabul Etti

Artvin Belediye Başkanı Özgün, Romanya Heyetini Kabul Etti

Artvin Milli Eğitim Müdürlüğü Projeler Birimi tarafından Comenius Regio Programı çerçevesinde yürütülen Eğitim Ortamlarında Şiddetin Önlenmesi Projesi kapsamında Artvin'e gelen Romanyalı heyet, Belediye Başkanı Emin Özgün'ü makamında ziyaret etti.

19.06.2013 15:20

Özgün, yaptığı konuşmada, Romanyalı heyetle yaptığı görüşmede yürütülen projenin her iki ülke için de başarılı sonuçlar getirmesini dileyerek, "Sizleri ilimizde konuk etmekten büyük onur duyuyorum. Artvin ile ortaklaşa yürütülen projeden dolayı sizleri tebrik ediyorum" dedi.

Heyet adına açıklama yapan Florin Petrescuise  projenin amacının okullardaki şiddeti önlemek olduğunu ifade ederek, "Şimdi bu proje için buradayız. Şimdi projenin sonundayız. Projenin iyi bir sonuca ulaşması için çalışıyoruz" diye konuştu.

Romanya'da belediyelerin eğitim sistemindeki görevi hakkında da Özgün'e bilgi veren Petrescu, "Romanya'da eğitim sisteminin yüzde 50'sine valilikler, yüzde 50'sine belediyeler dahildir. Romanya'da belediyeler eğitim sisteminin içerisinde aktif olarak rol oynuyorlar. Romanya'daki eğitim kurumlarının olduğu binalar belediyelere ait. Bu tür projelere de belediyeler destek vermektedir" dedi.

Görüşme sonunda Özgün, ziyaretçilerine çeşitli hediyeler verdi. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Artvin Belediye Başkanı Özgün, Romanya Heyetini Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement