Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, yaptığı yazılı açıklamada, kaçak su kullananlara herhangi bir cezai işleme gerek kalmaksızın iki aylık indirimli abone olabilme imkanı tanıdıklarını belirtti.
Belediye Meclisi kararıyla yürürlüğe giren uygulamanın, 9 Haziran-15 Ağustos arasında geçerli olduğunu ifade eden Kocatepe şunları kaydetti:
"VATANDAŞLARI BU FIRSATTAN YARARLANMAYA DAVET EDİYORUZ"
"Bu uygulama ile evlerde ve iş yerlerinde kaçak su kullanımlarının önüne geçmek, su hatlarının zarar görmesini engellemek ve belediyenin su gelirlerini artırabilmenin yolunu açmış olduk. Uygulama 15 Ağustos mesai bitimine kadar devam edecek. Kayıt yaptırmayan vatandaşları, bu fırsattan yararlanmaya davet ediyoruz."
Kocatepe, göreve geldiklerinde içme suyunda yaptıkları yüzde 50 indirimli fiyatın herhangi bir tarihle sınırlandırmadığını da bildirdi.
Son Dakika › Yerel › Kaçak Su Kullananlar Dikkat - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.