Arü'den 'Macera Bizi Bekliyor' Kampı - Son Dakika
Yerel

Arü'den 'Macera Bizi Bekliyor' Kampı

Arü\'den \'Macera Bizi Bekliyor\' Kampı

Ardahan Üniversitesi, Doğu'nun çetin kış şartlarını eğlenceli hale getirmeye devam ediyor.

11.03.2013 13:58

Ardahan Üniversitesi, Doğu'nun çetin kış şartlarını eğlenceli hale getirmeye devam ediyor. ARÜ'lü akademisyenler ve öğrenciler, doğayla bütünleşmek adına kış mevsiminin dezavantajlarını avantaja çevirecek adımlar atıyor.

Bu nedenle, geçtiğimiz günlerde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) bünyesinde, Ardahan çapında başlatılan kayak ve buz pateni eğitimlerinin ardından, şimdi de dağcılık ve kampçılıkla ilgili eğitim semineri ve çadırlı kamp için geri sayım başladı. Buna göre; Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ardahan Üniversitesi, Ardahan Dağcılık Doğa Sporları Arama-Kurtarma Kulübü Derneği (ADDOSAK) işbirliğinde; ilk önce 'Uygulamalı Kampçılık ve Dağcılık Semineri' verilecek, daha sonra ise Yalnızçam Dağları Mevkii'nde bir kamp gerçekleştirilecek.

SEMİNERE KATILANLAR, YALNIZÇAM DAĞLARI MEVKİİ'NDEKİ KAMPA GİDEBİLECEK

'Uygulamalı Kampçılık ve Dağcılık Semineri', 14-15 Mart 2013 tarihlerinde, Dursun Akçam Kültür Evi'nde verilecek. 14-15 Mart 2013 tarihindeki eğitim semineri programında, kamp yeri ve seçiminden kramponların bakımına kadar bir dizi konuda katılımcılar bilgilendirilecek. Hacettepe Üniversitesi Dağcılık Eğitmeni Hakan Akbaba tarafından verilecek eğitim seminerine katılanlar, daha sonra Yalnızçam Dağları Mevkii'nde 16-17 Mart 2013 tarihlerinde iki günlük bir kampa katılma hakkı elde edecek. Doğa yürüyüşlerinin ve çeşitli aktivitelerin yapılacağı kampta, katılımcılar kurulacak çadırlarda konaklayacak. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arü'den 'Macera Bizi Bekliyor' Kampı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement