"Asayiş Bizim İşimiz" Kula'da Sahnelendi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

"Asayiş Bizim İşimiz" Kula'da Sahnelendi

"Asayiş Bizim İşimiz" Kula\'da Sahnelendi
07.04.2012 11:30

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Şimşek'in kaleme aldığı, Milli Egemenlik Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin oynadığı "Asayiş bizim işimiz" isimli oyun, Kula'da da sahnelendi.

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Şimşek'in kaleme aldığı, Milli Egemenlik Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin oynadığı "Asayiş bizim işimiz" isimli oyun, Kula'da da sahnelendi.

Özel Ufuk ilköğretim Okulu Konferans Salonu'nda sahnelenen iki perdelik oyun, gündüz ilçedeki tüm öğrenciler, akşam da vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi. Hem güldüren, hem de vatandaşa mesajlar veren oyun ayakta alkışlandı.

Yazdığı oyun hakkında kısa bir açıklama yapan Şimşek, "Oyunumuz günlük hayatta karşılaşılan, hırsızlık, kontör dolandırıcılığı, ATM önlerindeki dolandırıcılık gibi trajikomik olayları anlatıyor. Suç işlemeye yatkın kişilerin bu tuzaklarına karşı, vatandaşımıza dikkatli olmaları mesajını vermeyi amaçladık" dedi.

Kula İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili de, oyuna emeği geçen herkesi kutladı.

(HY-ERG-

07.04.2012 11: 09: 21

TSI

NNNN - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Asayiş Bizim İşimiz' Kula'da Sahnelendi - Son Dakika


Advertisement