
Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Şimşek'in kaleme aldığı, Milli Egemenlik Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin oynadığı "Asayiş bizim işimiz" isimli oyun, Kula'da da sahnelendi.
Özel Ufuk ilköğretim Okulu Konferans Salonu'nda sahnelenen iki perdelik oyun, gündüz ilçedeki tüm öğrenciler, akşam da vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi. Hem güldüren, hem de vatandaşa mesajlar veren oyun ayakta alkışlandı.
Yazdığı oyun hakkında kısa bir açıklama yapan Şimşek, "Oyunumuz günlük hayatta karşılaşılan, hırsızlık, kontör dolandırıcılığı, ATM önlerindeki dolandırıcılık gibi trajikomik olayları anlatıyor. Suç işlemeye yatkın kişilerin bu tuzaklarına karşı, vatandaşımıza dikkatli olmaları mesajını vermeyi amaçladık" dedi.
Kula İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili de, oyuna emeği geçen herkesi kutladı.
(HY-ERG-
07.04.2012 11: 09: 21
TSI
NNNN - MANİSA
Son Dakika › Yerel › 'Asayiş Bizim İşimiz' Kula'da Sahnelendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.