Asgiad, Organize Sanayi Bölgesinde Faaliyet Gösteren Sanayicilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Asgiad, Organize Sanayi Bölgesinde Faaliyet Gösteren Sanayicilerle Bir Araya Geldi

(ASGİAD), Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren sanayicilerle bir araya geldi.

12.01.2012 13:20

Adıyaman Sanayici ve Genç İş Adamları Derneği

(ASGİAD), Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren sanayicilerle bir araya geldi.

Adıyaman Özel İkbal İlköğretim Okulu konferans salonundaki yemekli programda bir araya gelen iş adamları, görüş alış verişinde verişinde bulundu.

ASGİAD Başkanı Mehmet Fatih Bilgiç, yaptığı açıklamada, bu tür toplantıların dernek olarak artacağını belirterek, birlik ve beraberliğin pekişmesi için buna ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Dernek faaliyetleri konusunda iş adamlarına bilgilendirmede bulunan Başkan Bilgiç, şunları kaydetti:

"50 bin üyesi ve her ilde örgütlenmiş olan üye iş adamları dernekleri ve 7 iş adamları federasyonuyla birlikte Türkiye Sanayici ve İş Adamları Konfederasyonu TUSKON'u Adıyaman'da temsil eden bir dernektir. TUSKON üye iş iş adamlarının ticari misyonunu geliştirmek, onlara ticaret anlamda ufuklar açmak, onların dünya ile entegre olmalarını sağlamak ve görevli olarak kendisine misyon edinmiş bir kurumdur. Yapmış olduğu dünya ticaret köprüleri ile bir takım iş platformu ile ülkemizin ihracatına önemli bir katkı yapan bir konfederasyondur.

İlimize de bakacak olursak, ASGİAD olarak bugün 200'e yakın iş adamı üyesi ile beraber ile düzenlemiş olduğu konferanslarla sizin gibi değerli iş adamlarını bir araya getirmekle, her aya düzenli yurt içi gezileri ve dönemsel olarak gerçekleştirmiş olduğu yurt dışı gezileri ile ilimizin gelişimine katkıda bulunmayı misyon edinen bir derneğiz. Bu anlamda bizler 2012 yılı itibari ile faaliyetlerimizi çok üst düzeye çıkaracağız."

Toplantının sonunda iş adamlarından yurt dışı gezisi yönünde talep beklediklerini de belirten Bilgiç, KOSGEP'in yurt dışı gezilerinde yüzde 60'a kadar desteğinin olduğunu, bunun değerlendirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Toplantıya Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu ile sanayiciler katıldı.

- ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Asgiad, Organize Sanayi Bölgesinde Faaliyet Gösteren Sanayicilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement