Atso'da "Belarus Ülke Tanıtım Toplantısı" Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Atso'da "Belarus Ülke Tanıtım Toplantısı" Yapıldı

Atso\'da "Belarus Ülke Tanıtım Toplantısı" Yapıldı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu işbirliğince düzenlenen "Belarus Ülke Tanıtım Toplantısı" yapıldı.

21.02.2014 18:01  Güncelleme: 11:49

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO)  ev sahipliğinde Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) işbirliğince düzenlenen "Belarus Ülke Tanıtım Toplantısı" yapıldı.

ATSO Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda, Belarus Cumhuriyeti ekonomisi, yatırım imkanları, Türkiye-Belarus ticari ve ekonomik ilişkileri değerlendirildi. Toplantıda, Belarus ekonomisindeki gelişmeler, yatırım mevzuatı ve uygulamalarının yanı sıra Türkiye-Belarus ticari ve ekonomik işbirliği konularında bilgiler verildi.

ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Barut iki ülke arasında başarılı işbirliği örneklerinin katılımcılarla paylaşarak ATSO'nun faaliyetleri, Antalya ekonomisi ve bölgenin yatırım olanakları konusunda sunum yaptı.

Barut, konuklara ziyaretin anısına ATSO Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin yaptığı tabloyu hediye etti.

Toplantıya Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Andrei Savinykh, Türk Belarus İş Konseyi Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Yevgeni Lipen, Belarus Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye Temsilcisi Perviz Guliyev, Belarus Cumhuriyeti Antalya Fahri Konsolosu Laçin Mirza ile Antalyalı işadamları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atso'da 'Belarus Ülke Tanıtım Toplantısı' Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement