Atv Kazası Sonrası Hayatını Kaybeden Doktor Altuntaş İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Atv Kazası Sonrası Hayatını Kaybeden Doktor Altuntaş İçin Mevlit Okutuldu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Atv Kazası Sonrası Hayatını Kaybeden Doktor Altuntaş İçin Mevlit Okutuldu

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Nevşehir Devlet Hastanesinde daha önce görev yapmış ve Nevşehir’de geçirdiği ATV kazasında hayatını kaybeden Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Barış Altuntaş için hastane konferans salonunda Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı, Mevlit okunarak dua edildi.

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Nevşehir Devlet Hastanesinde daha önce görev yapmış ve Nevşehir'de geçirdiği ATV kazasında hayatını kaybeden Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Barış Altuntaş için hastane konferans salonunda Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı, Mevlit okunarak dua edildi.

Anma törenine Altuntaş'ın eşi, annesi, babası ve ailesinin yanı sıra GenelSekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Fatih Yakut, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Erkut Bayram, Hastane Yöneticisi Dr. Yücel Şal, hastane idaresi, doktor arkadaşları ve hastane personeli katıldı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Advertisement