Avrupa Şampiyonu Davul Zurnayla Karşılandı - Son Dakika
Yerel

Avrupa Şampiyonu Davul Zurnayla Karşılandı

Avrupa Şampiyonu Davul Zurnayla Karşılandı

Avrupa Yıldızlar Güreş Şampiyonasında Grekoromen stilde 46 kilogramda Avrupa Şampiyonu olan Kerem Kamal, memleketi Manisa’da davul zurna ile karşılandı.

11.08.2015 16:11

Avrupa Yıldızlar Güreş Şampiyonasında Grekoromen stilde 46 kilogramda Avrupa Şampiyonu olan Kerem Kamal, memleketi Manisa'da davul zurna ile karşılandı.

Dünya Güreş Birliği (UWW) bünyesinde Sırbistan'ın Sobotika şehrinde yapılan Yıldızlar Grekoromen Avrupa Şampiyonasında 46 kilogramda, grekoromen stilde altın madalya kazanarak Avrupa Yıldızlar Güreş Şampiyonu olan Kerem Kamal, memleketi Manisa'ya döndü. Kamal, Manisa otogarında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, babası Kazım Kamal, annesi Şükran Kamal, kızkardeşi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri ve sporcu arkadaşları tarafından davul zurna eşliğinde çiçek ve Türk Bayraklarıyla karşılandı.

Şampiyon Sporcu Kamal'ın arkadaşları omuzlarına alarak 'Şampiyon' sloganları attı.

Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Kamal, şimdi tek hedefinin Bosna Hersek'te organize edilecek Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanmak olduğunu belirtti.

Kerem Kamal, "İnşallah bundan sonrada aynı tempoda çalışarak. Geçen sene kaçırdığım dünya şampiyonluğunu kazanmak istiyorum. Bu sene dünya şampiyonu olacağım olmakta istiyorum. Şampiyonluğum milletimize hayırlı ve uğurlu olsun. Tüm şehitlerimizin ruhuna adıyorum" diye konuştu.

Çok mutlu olduklarını belirten şampiyon Kamal'ın antrenörü Süleyman Güngör, "Geçen sene Avrupa şampiyonu ve Dünya ikincisi oldu. Bir kaç gün sonra Dünya şampiyonluğuna hazırlanacağız. Geçen sene ikinci olmuştu şimdi birinci olacak inşallah." dedi.

Kerem'in babası Kazım Kamal da "Manisa'mıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Çok mutluyum. Tarif edilemez bir mutluluk yaşıyoruz. Oğlum diye söylemiyorum bu şampiyonaya çok çalıştı güzel bir kamp dönemi geçirdi. Teknik heyete ve müdürümüz Dr. Savaş Duman'a çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Anne Şükran Kamal ise şampiyon oğluna sarılarak bir süre mutluluk gözyaşları döktü. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, Kerem Kamal'a bir sürpriz yaparak Doğum gününü kutlayarak pasta kesti ve Atatürk Kapalı Spor Salonu içerisinde yer alan güreş salonuna 'Kerem Kamal Güreş Salonu' isminin verildiğini açıkladı.

Güreş salonunu Kerem Kamal, Savaş Duman ve Kamal'ın Antrenörü Süleyman Güngör birlikte açtı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avrupa Şampiyonu Davul Zurnayla Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement