Aydın'da Miraç Kandili Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Miraç Kandili Coşkusu

Aydın\'da Miraç Kandili Coşkusu

Aydın'da Miraç Kandili dolayısla vatandaşlar camilere akın etti.

17.06.2012 02:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da Miraç Kandili dolayısla vatandaşlar camilere akın etti. Kandil gecesini idrak etmek isteyen ve Sakalı Şerif'i ziyaret etmek isteyen kişiler inşaatı devam eden ancak ibadete açılan Yavuz Sultan Selim Camii'ne akın etti.

Miraç Kandili, İslam aleminde olduu gibi Aydın'da büyük bir heyecanla kutlandı. Bu mubarek geceyi camilerde idrak etmek isteyen Aydınlı vatandaşlar, camilere akın etti. Aydın'da bir süredir inşaatı devam eden ve yeni ibadete açılan Yavuz Sultan Selim Camii'nde akşam namazının ardından başlayan kandil programı gece geç saatlere kadar devam etti. Aydın Müftülüğü tarafından, akşam namazının kılınmasının ardından yatsı namazına kadar vaaz, Kur'an-ı Kerim ve dua programları düzenlendi. Vaiz Salih Akçan tarafından verilen nasihatlerde İslam Dini'nde iyil niyet ve başkalarının iyiliini istemenin önemi anlatıldı.

Yatsınamazının ardından ziyarete açılan Sakalı Şerif ise yoğun ilgi gördü. Aydın Müftüsü Ömer Kocaoğul, Milletvekili Mehmet Erdem'in de katıldığı program sonunda vatandaşlara kandil şerbeti ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Sakalı Şarif ziyaretiise gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

(İK)

17.06.2012 02: 02: 58

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Miraç Kandili Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement