Aydın Devlet Hastanesi'nde yataklı servisler değerlendirme toplantısı yapıldı - Son Dakika
Yerel

Aydın Devlet Hastanesi'nde yataklı servisler değerlendirme toplantısı yapıldı

Aydın Devlet Hastanesi\'nde yataklı servisler değerlendirme toplantısı yapıldı

Aydın Devlet Hastanesi'nde yapılan yataklı servisler değerlendirme toplantısında, servislerdeki işleyiş, talep ve öneriler değerlendirildi. Başhekim Prof. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş, hastane personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

15.02.2024 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Devlet Hastanesi'nde yataklı servisler değerlendirme toplantısı yapılarak servislerdeki işleyiş, talep ve öneriler değerlendirildi.

Geçtiğimiz haftalarda Aydın Devlet Hastanesi başhekimliğine atanan Prof. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş hastanedeki çalışmaları yerinde inceleyip gerekli toplantıları yaparak daha kaliteli sağlık hizmetleri sunulması adına çalışmalarını sürdürüyor. Başhekim Bozbaş başkanlığında ve hastane yöneticilerinin de katılımı ile yataklı servisler değerlendirme toplantısı düzenlendi. Servis sorumlusu hemşireler, eğitim birimi, kalite birimi, enfeksiyon kontrol birimimiz, kan transfüzyon birimi, atık yönetimi birimi, tıbbi sarf depo birimi, hemovijilans, nütrisyon, çalışan sağlığı birimleri, teknik servis birimi, güvenlik hizmetleri birimi ve temizlik hizmetleri biriminin katıldığı toplantıda; yataklı servis hizmetlerin işleyişi, talepler ve öneriler değerlendirildi.

Gerekli konuların görüşülerek istişarelerin edildiği toplantı sonunda Başhekim Bozbaş, hastane personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Devlet Hastanesi'nde yataklı servisler değerlendirme toplantısı yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement