Aydın Ticaret Borsası, Ankara'da İz Bıraktı - Son Dakika
Yerel

Aydın Ticaret Borsası, Ankara'da İz Bıraktı

Aydın Ticaret Borsası, Ankara\'da İz Bıraktı

Aydın Ticaret Borsası'nın 6.Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Sergisi'nde açtığı stant, en çok ziyaret edilen bölümler arasında yer aldı.

19.04.2013 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Ticaret Borsası'nın 6. Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Sergisi'nde açtığı stant, en çok ziyaret edilen bölümler arasında yer aldı.

Aydın Ticaret Borsası, 11 -15 Nisan tarihleri arasında Ankara'da gerçekleşen 6. Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Sergisi'ne katılımını bu yılda sürdürdü. Atatürk Kültür Merkezi'nde açılışı Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay tarafından açılışı yapılan 6. Ege İlleri Fuarı'nda Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Meclis Başkan Yardımcısı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Üyesi

Cengiz Ülgen ve Meclis Üyesi Ali Marmara'dan oluşan heyet, yoğun bir şekilde Aydın ve Aydın'a özgü ürünlerin tanıtımını yaptı.

Aydın Ticaret Borsası standı Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay,

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın Valisi Kerem Al, İzmir Valisi Cahit Kıraç, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öyüş, Gültekin Kılınç, Ali Uzunırmak, Osman Aydın, eski bakanlardan Nahit Menteşe, İsmet Sezgin, Cengiz Altınkaya ve Atilla Koç ile Ege illeri milletvekilleri başta olmak üzere ziyaretçilerin akınına uğradı.

En çok ziyaret edilen statlar arasında yer alan Aydın Ticaret Borsası standında sergilenen Aydın'a özgü ürünlerden zeytinyağı, zeytinyağlı sabun, kuru incir ve kestane ile Aydın ili tarım ürünleri tanıtım CD'si ve Kuru İncir Tatlı tarifleri kitapçığı büyük ilgi gördü. Fuarda Aydın Ticaret Odası standını ziyaret eden katılımcılara, borsa tarafından hazırlanan özel paketli incirlerden hediye edildi.

6. Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Sergisi'nin kendileri açısından çok verimli geçtiğini ifade eden Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, "Aydın Ticaret Borsası olarak dört kişiden oluşan ekiple 5 gün süren etkinlikte Borsamız üyelerinin ürettiği Aydın'a özgü ürünlerin tanıtımı için yoğun gayret gösterdik. Standımızın fuarda en çok ziyaret edilen bölümler arasında yer alamsı bizleri sevindirdi.

Katılımcılar ikramların yanında tanıtım malzemelerine de çok ilgi gösterdi. Götürdüğümüz malzemeler son güne kalmadan tükendi. Aydın Ticaret Borsası olarak ilimizin markası olan ürünlerinin hak ettiğini yere ulaşması için tanıtım çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Ticaret Borsası, Ankara'da İz Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement