Aydınlı Abdurrahman Figo ve Davids ile Gösteri Maçı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Aydınlı Abdurrahman Figo ve Davids ile Gösteri Maçı Yaptı

Aydınlı Abdurrahman Figo ve Davids ile Gösteri Maçı Yaptı

Aydınlı genç yetenek Abdurrahman Efe, Luis Figo ve Edgar Davids ile gösteri maçı yaptı.

08.02.2012 15:02

Aydınlı genç yetenek Abdurrahman Efe, Luis Figo ve Edgar Davids ile gösteri maçı yaptı.

Forum Aydın'da düzenlenen Inter Milan Yaz Kampı Seçmeleri'ni kazanan belli oldu.

Forum Aydın, futbolun efsane ismi dünyaca ünlü futbolcu Luis Figo ile yetenekli oyunculara Inter Milan Yaz Kampı'nın kapılarını araladı. Futbola meraklı genç yetenekler, Forum Aydın'da kurulan özel sahada yeteneklerini sergiledi.

"Luis Figo Seni Forum Alışveriş Merkezleri'nde seçsin, hayallerin gerçek olsun" sloganı ile Türkiye'deki tüm Forum Alışveriş Merkezleri'nde düzenlenen seçmelerde Luis Figo ve ekibi tarafından seçilen Forum Aydın birincisi belli oldu. Genç yetenek Abdurrahman Efe, 3 Şubat'ta

Luis Figo ve dünyaca ünlü futbol yıldızı Edgar Davids ile Forum İstanbul'da gösteri maçına çıktı.

2 Kasım – 18 Kasım 2011 tarihlerinde Forum Aydın'da düzenlenen Inter Milan Yaz Kampı seçmelerinin sonuçları açıklandı. Luis Figo ve ekibi tarafından seçilen Forum Aydın birincisi 9 yaşındaki Abdurrahman Efe, Inter Milan'ın yaz kampına gitme hakkı kazandı. Forum Aydın birincisi Efe, 3 Şubat'ta Forum İstanbul'da Luis Figo ve dünyaca ünlü Hollandalı yıldız Edgar Davids ile gösteri maçına çıkarak hünerlerini sergiledi. Efe, Figo ve Davids'i yeteneğiyle hayran bıraktı.

Abdurrahman Efe'nin babası Ümit Efe oğlu Abdurrahman'ın Forum Aydın birincisi seçilmesi ile ilgili olarak sözlerine Forum Aydın'a bu etkinlik ile ilgili teşekkür ederek başladı. Oğlu Abdurrahman için bu etkinlik ve Inter Milan kampının büyük bir tecrübe olacağını belirten Efe; Abdurrahman'ın okulda da başarılı olduğunu, hem futbol hem okulu götürebilmek için çok çalıştığını söyledi. Abdurrahmanı'ın futbola çok düşkün olduğunu ve her fırsatta futbolla iç içe yaşadığını ama yine de Forum Aydın birincisi olacağını tahmin edemeyen Efe ailesi birincilik haberi ile çok mutlu olduklarını belirtti.

KAZANANLAR INTER MİLAN YAZ KAMPI'NA KATILACAK

3 Şubat'ta Luis Figo ve Edgar Davids ile Forum İstanbul'da gösteri maçına çıkan gençler, 2012 yazında İtalya'da Inter Milan Yaz Kampı'na katılacak. Inter Milan yaz kampında oyun tekniklerini geliştirmek için çalışarak Giuseppe Meazza Stadyumu'nun coşkulu atmosferinde, deneyim kazanacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlı Abdurrahman Figo ve Davids ile Gösteri Maçı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement