Aydınlı Hayvanseverlerin İki Farklı Tepkisi - Son Dakika
Yerel

Aydınlı Hayvanseverlerin İki Farklı Tepkisi

Aydın Hayvan Dostları Derneği, sokak hayvanlarına karşı duyarlılık gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

15.07.2014 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Hayvan Dostları Derneği, sokak hayvanlarına karşı duyarlılık gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, son üç yıldır Aydın Büyükşehir Belediyesi ile sokak canlıları ve barınak canları adına dünyada ilkeleri hayata geçirmenin mutluluğu içerisinde oldukları belirtildi.

Bunlardan ilkinin okullarda hayvan sevgisi seminerleri olduğuna değinilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ücretsiz mama, mama kapları ve su kapları dağıtımı oldu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun büyük destek verdiği projemizle sokaklarda   yaşayan 'açım susuyorum', diyemeyen canlar için, bir kap su bir kap mama konulması için ücretsiz mama dağıtımı, mama kaplarında devam ediyor."

Aydın Hayvanları Koruma Derneği Başkanı İl Hayvan Koruma Kurulu Üyesi Şenay Tekinbaş ise yaptığı açıklamada, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kedi evi projesine destek verilmediğini öne sürdü.

Tekinbaş, konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile görüşemediğini bildirdi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydınlı Hayvanseverlerin İki Farklı Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hayvanları Koruma Derneği: Belediye şakşakçılarıyla gerçek hayvanseverlerin farkı ortada. 1 0 Yanıtla

Advertisement