Aydınlı Öğrenciler Sosyal Güvenlik Elçisi Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aydınlı Öğrenciler Sosyal Güvenlik Elçisi Oldu

Aydınlı Öğrenciler Sosyal Güvenlik Elçisi Oldu
11.06.2016 10:52

Aydın’ın Efeler ilçesinde, ‘Çocuklar için Sosyal Güvenlik Soruları’ anketinde başarılı olan 130 öğrenciye “Sosyal Güvenlik Elçisi” sertifikası verildi.

Aydın'ın Efeler ilçesinde, 'Çocuklar için Sosyal Güvenlik Soruları' anketinde başarılı olan 130 öğrenciye "Sosyal Güvenlik Elçisi" sertifikası verildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının yürütmekte olduğu "Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki 2 (KİTUP)" projesi kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aydın İl Müdürlüğü tarafından Efeler ilçesinde bulunan ilkokulların 3. sınıf öğrencilerine "Kit ve Kiti" eğitim filmi izletildi. Proje kapsamında "Çocuklar için Sosyal Güvenlik Soruları" anketi yapıldı ve başarılı olan 130 öğrenciye "Sosyal Güvenlik Elçisi" sertifikaları Aydın Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Mehmet Dişçi tarafından okul müdürleri ve öğretmenlerin huzurunda takdim edildi.

Sertifika töreninde konuşma yapan İl Müdür Yardımcısı Mehmet Dişçi, "Siz öğrencilerimizin içinden, geleceğin öğretmenleri, mühendisleri, başbakanı ya da Cumhurbaşkanı çıkacak, biz sizlere güveniyor ve başarılı, bilinçli bireyler olarak görüyoruz. Sizler bundan sonra Sosyal Güvenlik ailesinin birer ferdisiniz, siz bizim elçilerimizsiniz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlı Öğrenciler Sosyal Güvenlik Elçisi Oldu - Son Dakika


Advertisement