Aydınspor 1923, Keçiörengücü'nü Ağırlıyor - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923, Keçiörengücü'nü Ağırlıyor

Aydınspor 1923, Keçiörengücü\'nü Ağırlıyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, ligin üçüncü haftasında sahasında Keçiörengücü’nü ağırlayacak.

12.09.2014 18:01

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, ligin üçüncü haftasında sahasında Keçiörengücü'nü ağırlayacak. Adnan Menderes Stadı'nda oynanacak karşılaşma Pazar günü 17.00'de başlayacak.

Ligin ilk iki haftasında sıfır çeken ve hoca değişikliğine giden Aydınspor 1923, yeni teknik direktörü Mehmet Akif Başaran ile ilk sınavına çıkacak. Sıkıntılı günler geçiren Efeler, ilk puanını almak için elinden geleni yapacak.

Keçiörengücü'nün güçlü bir ekip olduğuna dikkat çeken Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Akif Başaran, "Hem değer olarak, hem de yetenek olarak önemli oyuncuların bulunduğu bir takım ile oynayacağız. Ancak, biz de önemli bir takımız. Sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız" dedi.

Ligin ilk iki maçında 4 puan alan Keçiörengücü'nün forvet hattında Yıldıray Koçal ve Coşkun Yılmaz gibi önemli isimler yer alıyor. Savunma hattı da önemli isimlerden kurulu olan Keçiörengücü, geçtiğimiz hafta Fethiyespor'u 2-0 mağlup etmişti.

Aydınspor 1923-Keçiörengücü karşılaşmasını Sinan Cem İyihuylu, Aziz Sonat ve Demircan Şerbetçi üçlüsü yönetecek. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923, Keçiörengücü'nü Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement