Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün dün yapılması beklenen olağan genel kurulu çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelendi.
Kulüp binasında yapılması beklenen olağan genel kurul yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelendi.
Siyah-beyazlı kulüpte kulüp başkanı Ahmet Gümüş, görevi bırakacağını açıklarken, şu ana kadar hiç bir isim görev için ön plana çıkmadı. Ligin bitmesine iki hafta kalan play off umudunu kaybeden siyah-beyazlı kulüpte, şu anki başkan Ahmet Gümüş'ten sonra başkanlık
koltuğuna kimin oturacağı merak ediliyor. Başkan Gümüş, yönetimin başına kendisinden sonra gelecek olan ismi destekleyeceğini söyledi.
Aydınspor 1923'ün ertelenen kongresi 23 Mayıs'ta yapılacak. - AYDIN
Son Dakika › Yerel › Aydınspor 1923'te Olağan Genel Kurul Ertelendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.