Ayhan Engellilerle İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ayhan Engellilerle İftarda Buluştu

Ayhan Engellilerle İftarda Buluştu

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan engellilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

10.07.2014 13:37

Akçakale Belediye Garajında verilen iftar yemeğine İlçe Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ve engelli vatandaşlar katıldı.

Buluşmada engellilerin toplumun bir parçası olduğunu belirten Başkan Ayhan, "Unutmayalım ki her sağlam kişi engelli adayıdır. Onların yaşam kalitelerinin yükseltilmesi için ihtiyaçlarının karşılanması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz"dedi.

Verilen iftar yemeği sonrası engelliler adına söz alan Ahmet Efe Akdoğan yaptığı konuşmada:
"2009'dan bu yana sayın Abdulhakim Ayhan'ın başkan olduğu günden bu yana kadar bu camianın ağabeyi bu camianın babası olmuştur. Bu konuyla ilgili bütün kardeşlerimin aşağı yukarı yüzde yüzünün problemini çözmüştür diye düşünüyorum. Bu konuda kendisiyle ilgili bir şikayetimiz yok fakat ben bugün özellikle kendisine bu camianın babası lan ederken haliyle yenge hanımı da bu camianın annesi ilan ediyoruz" diye konuştu.

Daha sonra engelliler tarafından engellilere yaptığı yardım ve verdiği desteklerden dolayı başkan Ayhan'a plaket takdim edildi.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise Ramazan Ay'ının paylaşma ayı olduğunu vurgulayarak "Biz de bu paylaşma ve dayanışma ayında sizler birlikte güzel bir iftar yapmak istedik" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ayhan Engellilerle İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement