Ayşe Teyze'nin Yüzünü Köyün Aydınları Güldürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ayşe Teyze'nin Yüzünü Köyün Aydınları Güldürdü

Ayşe Teyze\'nin Yüzünü Köyün Aydınları Güldürdü
24.01.2014 11:04

Kırkağaç'ın Alifakı köyünde zor şartlarda yalnız yaşayan 81 yaşındaki Ayşe Sarıtop, köyün imamı ve öğretmenleri sayesinde ev sahibi oldu.

Kırkağaç'ın Alifakı Köyü'nde zor şartlarda yalnız yaşayan 81 yaşındaki Ayşe Sarıtop, köyün imamı ve öğretmenleri sayesinde ev sahibi oldu.

Alifakı imamı İlyas Karagöz ve köy öğretmenlerinin harap durumdaki evinde yalnız yaşayan ve hiç çocuğu olmayan Ayşe teyzeyi bu durumdan kurtarmak için başlattıkları kampanya hemen sonuç verdi.

Kampanyaya kısa sürede destek bulan Alifakı köyü imamı İlyas Karagöz ve köy öğretmenleri, bir hafta içerisinde zemin betonunu hazırlayıp kullanım hakkı tamamen Alifakı Köyü Cami Derneği'nde olan bir konteyner ev alarak içerisini dayayıp döşeyerek Ayşe teyzeyi yeni evine yerleştirdiler.

Alifakı köyü imamı İlyas Karagöz "Bu ortamın hazırlanmasında bana destek olan, canla başla çalışıp çevresinden yardımlar toplayan Alifakı İlkokulu'nda görev yapan öğretmenlerimize, Alifakı halkına, İlyaslar ve Akhisar Belediyelerine, maddi ve manevi destek sağlayan tüm dostlara çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun Rabbim hayırlarını kabul etsin" diye konuştu.

Yeni evine kavuşan 81 yaşındaki Ayşe Sarıtop ise gözyaşlarına hakim olamayarak, "Herkese çok teşekkür ederim" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayşe Teyze'nin Yüzünü Köyün Aydınları Güldürdü - Son Dakika


Advertisement